Om oss

Vi erbjuder våra kunder prisvärda tjänster inom rörmokeri och VVS samt är specialiserade på spolning och filmning av rör. Vårt fokus ligger på kvalitet och tydlighet och vi har lång erfarenhet från branschen samt den senaste utrustningen inom de olika områdena. Vi erbjuder helhetslösningar till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag i hela Storstockholm.

Vårt mål är att leverera kvalitet genom hela kedjan från början till slut. Hos oss får ni en personlig kontakt genom hela projektet, det är alltid samma person som startar upp och slutför arbetet hos er.

Det är viktigt med våra kunders tid och vi ser till att hålla de datum och tider som vi satt upp i planeringen. Vi har också en tydlig prissättning och ger tydliga prisrapporter under arbetets gång, allt för våra kunders trygghet. VVS-mannens grundare och projektledare Thomas svarar gärna på era frågor och berättar mer om våra tjänster.

Kvalitetspolicy

  • Vi arbetar med serviceuppdrag åt bostadsbolag, företag och privatpersoner m fl.
  • Våra åtaganden skall motsvara kundens behov och förväntningar.
  • Vi utför våra arbeten på ett godkänt sätt och inom överenskommen tid och överenskommet pris.
  • Vi följer upp vårt arbete så att det ständigt förbättras. Genom vidareutbildning tar vi till oss den senaste tekniken inom våra olika områden.

Vi har alltid miljön i åtanke och utvecklar alla våra uppdrag med ambitionen att uppnå minsta möjliga miljöpåverkan. Vårt mål är att tillsammans med varje kund hitta lösningar som både är ekonomiskt fördelaktiga och har en långsiktig hållbarhet för miljön.

Miljöpolicy

  • Vi åtar oss att följa miljölagar, miljöförordningar och andra krav.
  • Vi använder oss av miljövänliga metoder, inte några kemikalier vid spolning, endast rent vatten.
  • Vi planerar vårt arbete för att förebygga miljöpåverkan och tar hand om och återvinner material på ett miljöanpassat sätt.
  • Vi samarbetar med våra leverantörer, entreprenörar och intressenter för att uppnå hög kvalitet och miljöanpassning.
Rörmokeri
VVS