Allt inom VVS och rörmokeri

Vi erbjuder professionella helhetslösningar inom VVS, avlopp och rör i hela Storstockholm. Vårt mål är nöjda kunder och att leverera kvalitet genom hela kedjan från början till slut. Vi är STVF-certifierade för rörinspektioner och filmar avlopp och rör för att upptäcka eventuella brister.

Genom en personlig kontakt och tydlig prissättning vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med oss som leverantör och samarbetspartner.

VVS-service

VVS

Vi utför alla typer av VVS-arbeten i hela Storstockholm, allt från byte av packningar i kranen till installation av värmesystem. Du kan anlita oss vid nybyggnation och renovering, för servicearbeten eller andra tjänster inom rörmokeri och VVS. Vi garanterar dig hög kvalitet och ett gott bemötande!

Spola avlopp

Rensning & spolning av avlopp

Det finns olika metoder för att rengöra avlopp. Vi använder oss ofta av varmvattenspolning med högt tryck. När det inte räcker behöver man utföra mekanisk rensning eller fräsning. Avloppet blir effektivt rent igen och eventuella stopp försvinner.

Avloppsrör

Relining

Vid ett traditionellt stambyte byter man ut de gamla avloppsrören mot nya, vilket är ett stort arbete. Vid relining renoveras rören istället inifrån så man slipper byta ut dem helt. Relining, eller stamrenovering, kan också användas för partiella stambyten eller för att renovera delar av avloppssystemet som t ex skadats eller blivit för gamla.

Vattenmätare

Filmning av avloppsrör

Genom en professionell rörfilmning kan du undvika trögflytande eller igenslammade rör, dålig lukt, kluckande avlopp och stopp. Vi rengör först rören genom spolning och därefter filmar vi för att få en tydlig bild av hur det ser ut inuti rören och i vilket skick de är.

Vi är specialister på alla slags VVS-arbeten. Vad behöver du hjälp med?