VVS

Nytt badrum eller kök? Vi utför alla typer av VVS-arbeten i hela Storstockholm.

Vi hjälper er med allt från byte av packningar i kranen till installation av värmesystem. Vi erbjuder våra kunder kvalitet och är specialiserade på alla slags VVS-arbeten.

Vårt mål är att ha en tydlig prissättning och en kontinuerlig kostnadsuppföljning så att våra kunder har en god inblick i projektens kostnader – stora som små. Om du önskar tillägg av något slag under arbetets gång så får du en tydlig prisrapport.

Rörmokeri
VVS-verktyg

Rörmokare vid renovering och servicearbeten

Vi hjälper er vid renoveringar av badrum och kök, ombyggnationer och nybyggnationer. Vi utför också servicearbeten vid till exempel byte av kökskranar, toaletter eller tvättställ.

På alla våra rör- och VVS-arbeten ingår en garanti som innebär att problem som mot förmodan uppstår åtgärdas av oss. Garantin gäller endast när vi köpt in det material som används, till exempel kranar och tvättställ m.m. Om ni själva köper in materialet omfattas ni inte av garantin på utfört arbete.

ROT-avdrag när du anlitar rörmokare

Använd dig av ROT-avdrag när du anlitar oss för rörmokeri och andra VVS-arbeten, spolning av rör och rensning av rör. Du som villaägare, fritidshusägare och bostadsrättsinnehavare har möjlighet att göra ett skatteavdrag med 30 % på belopp upp till max 50 000 kronor per ägare när du anlitar oss. ROT-avdraget gäller enbart arbetskostnaden.

Vi är specialister på alla slags VVS-arbeten. Vad behöver du hjälp med?